Hétfő
Kedd
Szerda

Csütörtöki Csoport

Katolikus Ifjúsági Közösség

Péntek
Szombat
Vasárnap

 

0. Zoli arra kérte a közösséget, hogy próbáljunk meg pontosan érkezni csütörtökönként, – lehetőleg 19:00-ra, – hogy ezzel is megtiszteljük a ráhangolódós és zenész kiscsoportot.
1. Benyó hirdette, hogy június 9-én (ma!) csücsopos bowlingozás lesz a Mammutban 7-tól 9-ig. Találkozó előtte 18:30-kor a Széll kálmán téri metrómegállóba levezető mozgólépcső felső végénél.
2. Peti hirdette a szokásos hétfői imát 19:00-20:30 között, a PH-ban.
3. Eszti hirdette, hogy jövő héten (június 15.) speciális csütörtöki alkalom lesz, erősen ajánlott 19:00-ra megérkezni a PH-ba. Ekkor fogjuk prezentálni a kiscsoportos feladványokat. Ezen kívül lesz egy kérdőíves felmérés is az új csütörtöki rendszerről.
4. Flóri hirdette, hogy
 • június 22-én a Csücsop idejében Tedeum lesz = szokásos évzáró szentmise Püspök atya celebrálásával.
 • június 29-étől nyári menetrendre állunk át, azaz két házigazda kiscsoport és egy fogadós kiscsoport lesz, a találkozók pedig 21:00-kor véget érnek.
 • július 30-augusztus 6. között Kunbaracson lesz a szokásos csücsopos nyári tábor Bíró Csabiéknál, lehet jelentkezni Flórinál.
5. Lilla hirdette
 • a most hétvégén zajló Városmissziót, ami keretében programok lesznek többek között a Deák téren is. Kulcsszavak: szentségimádás, missziós programok, lehetőség tanúságtételre, felkészülés az Eukarisztikus Konferenciára, stb.
 • a június 16-ai pénteki Csücsop nyárindító bulit zenés kívánságműsorral. A slágereket jövő hét csütörtökig lehet leadni a szervezőknek (Lillának vagy Esztinek.) Helyszín: pestszentlőrinci főplébánia közösségi terme. Előjelentkezés 800 Ft-os jegyáron.
6. Anna hirdette a csücsopos másfélórázás, aminek keretében jobban meg lehet ismerni a közösség egy-egy tagját. Jelentkezés Annánál.
7. A 2-es kiscsoport fogadta az újakat.

Krakkóban voltunk:)

Káposztás Lilla

Blog, Krakkói IVT

Az idei nyarat igencsak átszőtte az internacionalitás hangulata: a sportvilág nagy nemzetközi versenyei (foci EB, riói olimpia)  mellett a Katolikus Anyaszentegyház még egy nagy világeseménye kötötte le a hívők és nem hívők figyelmét egyaránt: a Krakkói Ifjúsági Világtalálkozó. És hogy milyen is egy ilyen találkozón résztvenni? Nos ezt osztja meg velünk Sári Judit. Fogadjátok sok szeretettel élménybeszámolóját :)! Bővebben »

Tovább a blogra

Állandó hirdetések

 1. Minden Csücsopon a kiscsoportos beszélgetésig van lehetőség  imaszándékokat írni, és az imás dobozba tenni. Ha nem hajtjátok össze a cetlit, akkor az imás kiscsoportok felolvassák, ha összehajtjátok, akkor nem.
 2. Továbbra is hirdetjük: közösségünkben hagyomány, hogy minden nap valaki imádkozik a közösségünkért, a Csücsop tagjaiért, a kiscsoportokért. Egy misével, szentségimádással, rózsafüzérrel, akár egy Miatyánkkal vagy más formában.
 3. Gyertek hétfőn 18:50-re a PH-ba Hétfői imára, ahonnan közösen megyünk le az alagsori kápolnába. A későket is szívesen látjuk, érdeklődjetek a portán, hogyan juttok el a célhoz.
 4. Minden hónap első és harmadik csütörtökén Csücsop előtt 18:00-tól a PH porta melletti Kerkai teremben várjuk nagy szeretettel a párokat Páros hittanra (Információ: Bede Lili)
 5. Gyertek csütörtökönként zenélni a zenész csapathoz, szükség van rátok! Érkezzetek csütörtökön 18:45-re, hogy legyen idő hangolni . Érdeklődni bármelyik zenésznél, jelentkezni meg ezen a címen lehet: csucsop-zenesz@googlegroups.com
 6. Csücsop póló és bögre vásárolható 1500.- forintos áron.
Csücsop