Hétfő
Kedd
Szerda

Csütörtöki Csoport

Katolikus Ifjúsági Közösség

Péntek
Szombat
Vasárnap

Hirdetések (2019. május 2-a)

 

 1. Zoli hirdette, hogy a zenész csapathoz bárki csatlakozhat. A következő jezsuita 8-as szentmise, amin a csücsop fog zenélni, május 19-én vasárnap lesz, gyertek minél többen!
 2. Sanyi hirdette a következő TEVÉT, ami május 17-én lesz.
 3. Május 18-án Nagymarosi Ifjúsági találkozó lesz.
 4. Kistanács hirdetései:
  1. következő FETA időpontja: Május 12. vasárnap
  2. táborok időpontjai:
  3. tavaszi tábor: május 24-26 -ig
  4. nyári tábor: július 28-augusztus 4-ig
 5. Peti hirdette a május 4-ei, most szombati kirándulást a Börzsönybe. A táv kb. 17 km.

CSITA a Holdvilág-árokba

N. Zsuzsi

Blog, CSITA

Valóra vált, amit Peti a Karácsonyi műsoron megígért: a CSITA a Holdvilág-árokba. A Holdvilág-árok egy patak vadregényes medre, népszerű turistahely Budapesttől nem messze, északi irányban. A legenda szerint erre a helyre lett eltemetve Árpád fejedelem.

Az idei első közös kirándulásunkról – a márc. 9-i CSITA-ról – olvassátok Ildikó beszámolóját, akinek közülünk a legjobban világított az elemlámpája.

 

 

Bővebben »

Keresztutak a Gellérthegyen

N. Zsuzsi

Blog

A nagyböjti időszakban a Csücsoppal is részt vehetünk keresztúton, nem is akármilyen helyszínen! A Sissy szobortól indulunk, a többi meglepetés.

“Találkozunk minden lelki töltődésre vágyóval 17:50-kor, Erzsébet királyné szobránál, ami a róla elnevezett híd budai hídfőjénél áll, illetve ül.” – szól a csücsopos hirdetés, igaz, ezt nem idén, hanem 6 éve írták. 🙂

Az idei márc. 8-i első alkamat az Angyali Kar kiscsoport szervezte. Erről Artúr írt nekünk pár sort, fogadjátok szeretettel!

Bővebben »

Tovább a blogra

Állandó hirdetések

 1. Minden Csücsopon a kiscsoportos beszélgetésig van lehetőség  imaszándékokat írni, és az imás dobozba tenni. Ha nem hajtjátok össze a cetlit, akkor az imás kiscsoportok felolvassák, ha összehajtjátok, akkor nem.
 2. Továbbra is hirdetjük: közösségünkben hagyomány, hogy minden nap valaki imádkozik a közösségünkért, a Csücsop tagjaiért, a kiscsoportokért. Egy misével, szentségimádással, rózsafüzérrel, akár egy Miatyánkkal vagy más formában.
 3. Gyertek hétfőn 18:50-re a PH-ba Hétfői imára, ahonnan közösen megyünk le az alagsori kápolnába. A későket is szívesen látjuk, érdeklődjetek a portán, hogyan juttok el a célhoz.
 4. Minden hónap első és harmadik csütörtökén Csücsop előtt 18:00-tól a PH porta melletti Kerkai teremben várjuk nagy szeretettel a párokat Páros hittanra (Információ: Bede Lili)
 5. Gyertek csütörtökönként zenélni a zenész csapathoz, szükség van rátok! Érkezzetek csütörtökön 18:45-re, hogy legyen idő hangolni . Érdeklődni bármelyik zenésznél, jelentkezni meg ezen a címen lehet: csucsop-zenesz@googlegroups.com
 6. Csücsop póló és bögre vásárolható 1500.- forintos áron.
Csücsop