Hétfő
Kedd
Szerda

Csütörtöki Csoport

Katolikus Ifjúsági Közösség

Péntek
Szombat
Vasárnap

Hirdetések (2019. június 20-a)

 

 1. KisTanács hirdetései:
  – A nyári tábor Háromfán lesz július 28 – augusztus 4 között.
  – A nyári csütörtökök menetrendje változik az évközihez képest, este 10 helyett este 9-ig tartjuk az alkalmakat. Agapé nem lesz. Jövő hét csütörtökön közös filmnézés várható.
  – Június 23-án (vasárnap) 16:00-tól év végi FETA lesz a PH-ban. Itt közösen gondolkodunk a Csücsopról, többek között az előttünk álló nyári alkalmakról is.
 2. Zoli és én hirdettük, hogy holnap, azaz június 22-én csücsopos szentségimádás lesz a Mária Rádió kápolnájában. Cím: Bp., 1133 Gogol utca 28. A vezetett szentségimádás 10:30-11:30 között lesz, a rádió ebből negyed órát (10:45-11:00) fog élőben közvetíteni. Énekes és zenész próba 9:45 -kor kezdődik a helyszínen.
 3. Peti szeretettel hívott minket a Koncertmuzsika Zenekar június 23-i (vasárnap) koncertjére, amely 17:00-kor kezdődik a Gazdagréti Szent Angyalok templomban (1112 Budapest, Gazdagréti út 14.). A belépés ingyenes!

Tavaszi tábor 2019

N. Zsuzsi

Blog, CSITA, Felelős Találkozó

Ismerős helyszín, új közösségi élmények. A 2019-es tavaszi tábornak Szob adott helyet. Az emeleteságyas, csocsó- és egyéb pályákkal felszerelt kollégium már sokunknak ismerős volt a 2018-as őszi lelkigyakorlatról, de ez alkalommal felfedeztük a környéket is. Többet nem árulok el, az esemény résztvevőinek és képeinek adom a szót, végül pedig fogadjátok Gyuri versét :), a teljes táborról!

Bővebben »

CSITA a Holdvilág-árokba

N. Zsuzsi

Blog, CSITA

Valóra vált, amit Peti a Karácsonyi műsoron megígért: a CSITA a Holdvilág-árokba. A Holdvilág-árok egy patak vadregényes medre, népszerű turistahely Budapesttől nem messze, északi irányban. A legenda szerint erre a helyre lett eltemetve Árpád fejedelem.

Az idei első közös kirándulásunkról – a márc. 9-i CSITA-ról – olvassátok Ildikó beszámolóját, akinek közülünk a legjobban világított az elemlámpája.

 

 

Bővebben »

Tovább a blogra

Állandó hirdetések

 1. Minden Csücsopon a kiscsoportos beszélgetésig van lehetőség  imaszándékokat írni, és az imás dobozba tenni. Ha nem hajtjátok össze a cetlit, akkor az imás kiscsoportok felolvassák, ha összehajtjátok, akkor nem.
 2. Továbbra is hirdetjük: közösségünkben hagyomány, hogy minden nap valaki imádkozik a közösségünkért, a Csücsop tagjaiért, a kiscsoportokért. Egy misével, szentségimádással, rózsafüzérrel, akár egy Miatyánkkal vagy más formában.
 3. Gyertek hétfőn 18:50-re a PH-ba Hétfői imára, ahonnan közösen megyünk le az alagsori kápolnába. A későket is szívesen látjuk, érdeklődjetek a portán, hogyan juttok el a célhoz.
 4. Minden hónap első és harmadik csütörtökén Csücsop előtt 18:00-tól a PH porta melletti Kerkai teremben várjuk nagy szeretettel a párokat Páros hittanra (Információ: Bede Lili)
 5. Gyertek csütörtökönként zenélni a zenész csapathoz, szükség van rátok! Érkezzetek csütörtökön 18:45-re, hogy legyen idő hangolni . Érdeklődni bármelyik zenésznél, jelentkezni meg ezen a címen lehet: csucsop-zenesz@googlegroups.com
 6. Csücsop póló és bögre vásárolható 1500.- forintos áron.
Csücsop