Hétfő
Kedd
Szerda

Csütörtöki Csoport

Katolikus Ifjúsági Közösség

Péntek
Szombat
Vasárnap

Hirdetések (2018. június 7-e)

 

 • Peti hirdette a Hétfői Imát, jövő hétfőre, jún. 11-ére, melyet Zsuzsival közösen tartanának. A szokásos helyen, a PH alagsorában lesz, este 7-től 3/4 9-ig.
 • Gábor hirdette a jövő keddi bowlingot, jún. 12-én lesz este 7-től 9-ig, a Sugárban. Találkozó előtte fél 7-kor a gödöllői és a csömöri HÉV végállomásán.
 • Lilla, Eszti, Geri és Miki hirdették a tanév utolsó FETÁ-ját, mely jún. 19-én, kedden lesz.
 • Peti hirdette a hónap utolsó keddjére, jún. 26-ára a Szentségimádást, mely a Mária utcai templomban lesz, este 7-től 9-ig. Ha van kiscsoport, aki szeretné elvállalni, bátran jelentkezhet nála.
 • Jani hirdette a TEVÉ-t, mely nála lesz jún. 27-én, szerdán.
 • Lilla, Eszti, Anikó, Bátonyi Peti, Geri, Miki hirdették a nyári tábort, mely júl. 22-étől 29-éig lesz Cserhátsurányban. Jelentkezni elektronikusan lehet, a Peti által pár napja email-en kiküldött jelentkezési lap kitöltésével. A jún. 30-áig jelentkezők, és az 5.000 Ft-os előleget addig befizetők kedvezményt kapnak a tábor árából. (Mikinek lehet adni az előleget.)
 • Zita hirdette, hogy csücsopos pólókat és bögréket nála lehet vásárolni (megj.: színes a választék, mint a programokban).
 • Anikusz hirdette a Lelkes Napokat.
 • Lilla hirdette, hogy aki albérletet keres, a Ferenc téren van lehetőség egy 30 nm-esbe költözni, részletek nála.
 • Az újakat és a még kiscsoportba be nem osztott embereket a 9-es, az Agapé kiscsoport fogadta.

“Izgalmas ezt megtapasztalni!” – Páros hittan ajánló

H.Péter (5)

Blog, Páros hittan

A párkapcsolat témája gyakran mozgatja a csücsopos fiatalokat. Különösen a csücsopos párokat, akik közül sokakat kéthetente a Páros hittanos alkalmak is rendszeresen összehoznak. Milyen egy személyesebb beszélgetés a témában Püspök Atyával?

Fogadjátok szeretettel Kürtösi Anna ajánlóját a Páros hittanról!

Bővebben »

Felelős tavaszi tábor Pilisszentivánon

H.Péter (5)

Blog

A lelkes csapat!

Lezajlott a 2018-as CsüCsop FTT, vagyis Felelős Tavaszi Tábor, melyre idén virágvasárnap hétvégéjén került sor Pilisszentivánon.

Fogadjátok szeretettel Zeitler Miki friss és ropogós beszámolóját, melyből azt is megtudhatjátok, hogy az ima akár a tűzvésztől is képes megmenteni bennünket! 😉

 

Bővebben »

Tovább a blogra

Állandó hirdetések

 1. Minden Csücsopon a kiscsoportos beszélgetésig van lehetőség  imaszándékokat írni, és az imás dobozba tenni. Ha nem hajtjátok össze a cetlit, akkor az imás kiscsoportok felolvassák, ha összehajtjátok, akkor nem.
 2. Továbbra is hirdetjük: közösségünkben hagyomány, hogy minden nap valaki imádkozik a közösségünkért, a Csücsop tagjaiért, a kiscsoportokért. Egy misével, szentségimádással, rózsafüzérrel, akár egy Miatyánkkal vagy más formában.
 3. Gyertek hétfőn 18:50-re a PH-ba Hétfői imára, ahonnan közösen megyünk le az alagsori kápolnába. A későket is szívesen látjuk, érdeklődjetek a portán, hogyan juttok el a célhoz.
 4. Minden hónap első és harmadik csütörtökén Csücsop előtt 18:00-tól a PH porta melletti Kerkai teremben várjuk nagy szeretettel a párokat Páros hittanra (Információ: Bede Lili)
 5. Gyertek csütörtökönként zenélni a zenész csapathoz, szükség van rátok! Érkezzetek csütörtökön 18:45-re, hogy legyen idő hangolni . Érdeklődni bármelyik zenésznél, jelentkezni meg ezen a címen lehet: csucsop-zenesz@googlegroups.com
 6. Csücsop póló és bögre vásárolható 1500.- forintos áron.
Csücsop